Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În clasica manieră a hoților de buzunare din autobuzul 117 (cu care circulam pe vremea când locuiam în Ferentari), care urlau indignați când îi prindeai cu mâna în buznarul tău, PSD se vaită că a fost fraudat la aceste alegeri.

Strigătele de durere ale PSD sunt susținute de Antena 3 și de alte câteva posturi deținute de moguli penali și bine hrănite cu bani de la stat, inclusiv de la guvernul Orban. Tactica mediatică este relativ simplă și a fost folosită împotriva lui Nicușor Dan, în ultimele zile de campanie: se folosesc niște înregistrări banale, care nu dovedesc abolut nimic, se scot din context și se interpretează după bunul plac al analiștilor din platoul Sintezei Zilei. CNA-ul nici acum n-a reacționat la linșajul din ultima săptămână de campanie, de ce s-ar opri Gâdea și ceilalți angajați ai turnătorului Felix?

Ce se întâmplă acum nu are nici o legătură nici cu alegerile locale, nici cu legea electorală. PSD joacă strategia victimei, pregătind alegerile parlamentare.

Integral pe NewsweekComentarii

Zât d-aici, porcotanie! Băh Mareane, cu cât te-ai vândut dușmanilor României? A stricat Soros măcar 30 de arginți pentru un idiot ca tine? Și de unde Newsweek?! De ce nu Marele Satan?

2 octombrie 2020 9:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.