Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea se află într-o situație extrem de dificilă după gratii, din cauza stării precare de sănătate. Fostul lider social-democrat a prezentat dureri insuportabile la coloana vertebrală. Dezvăluirea a fost făcută chiar de iubita fostului politician, Irina Tănase, care a dezvăluit momentele grele prin care trece Dragnea.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru Fanatik.

Liviu Dragnea face fizioterapie

În urma demersurilor avocatei sa, Liviu Dragnea a început să primească îngrijiri medicale. Fostul lider social-democrat face fizioterapie și kinetoterapie. „De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, spune Irina Tănase.

Integral pe NaţionalComentarii

Puscariasul Dragnea Dar cand a furat milioane de euro,,nu era bolnav,,acum ca e in puscarie repede sa imbolnavit,,stai ca mai are dosare pe rol ,nu iasa asa repede din puscarie,,,tu cautati altul sa te frece ceva mai Tanar.

1 octombrie 2020 16:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.