Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După apariția la Antena 3 a imaginilor cu mai multe persoane care manipulează niște saci cu presupuse voturi, Marcel Ciolacu a cerut arestarea celor care „fugeau în cârcă cu sacii cu voturi! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene! Toți acești hoți trebuie arestați urgent!”, a scris pe Facebook la miezul nopții Ciolacu.

„Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!!”, a continuat Ciolacu. După câteva ore, văzând probabil amploarea luată de această manipulare, reprezentanta PSD în cadrul Biroului Electoral al Sectorului 1, DUNCA FELICIA-ANCUȚA, consilier juridic la Primăria Sectorului 1 a recunoscut că în imaginile prezentate de A3 din camera cu sacii plini de buletine de vot apare și președintele BES S1, procurorul Sprîncu Nicolae.

Totodată Clotilde Armand a dezvăluit că „tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Burcea, șoferul DGASPC – instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic. Nici nu știu cei PSD ce îi așteaptă.” Dan Burcea face parte și din cadrul personalului tehnic al BES S1.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.