Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a declarat că a purtat discuții cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru în vederea creșterii capacității secțiilor ATI din Capitală:

“Am discutat cu domnul Tătaru să creștem capacitatea secțiilor ATI. Avem posibilitatea să facem asta la Matei Balș, să retransformăm Spitalul Colentina în spital COVID, să punem în funcțiune secția de la Spitalul Witting, unde, sincer, nu înțeleg de ce nu funcționează” a spus Orban.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Mai bine îți dai demisia, tăntălăule! Ai nimerit-o cu behăiala aia plăcută urechilor lui Bolovannis: „Ciii-ne ieste Mareșalul?”, dai dovadă de un tupeu incredibil în raport cu alte instituții ale statului și cu boborul, dar ești de o incompetență crasă în raport cu mecanismele constituționale și cu cerințele postului tău. Asta se numește pe scurt PROSTIE FUDULĂ. Bun, transformi din nou spitalul Colentina în spital Covid. Și cu miile, zecile de mii de bolnavi cu alte diagnostice, care mor cu zile, ce faci, idiotule?! Îi contorizezi ca victime Covid?! Dacă stăm să ne gîndim bine, chiar sunt victime ale Covid, dar nu de pe urma infectării cu acest virus.

1 octombrie 2020 14:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.