Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

P. Piedone le-a făcut o mare onoare locuitorilor sectorului 4 necandidând acolo. Căci s-ar putea crede că aceștia nu l-ar fi ales.

Cei din sectorul 5 au fost, potrivit replicii literare clasice folosită prostește de P. Piedone: „Proști, dar mulți, Măria Voastră! Mulți! Mulți!” („Măria Voastră!” e o noutate introdusă de primarul 4-5, căci „Proști, dar mulți!” spune chiar Vodă Lăpușneanu). Aici, în aceste cuvinte se află, cred, răspunsul la întrebarea care i-a consternat pe unii dintre noi în aceste zile: „Cum a fost posibil ca un părtaș la crima din Colectiv, condamnat la 8 ani și 6 luni închisoare, să fie votat de niște ființe care se numesc oameni?”.

Integral pe RepublicaComentarii

Muie postacilor Psd Postaci Psd-isti sunt la datorie...☻☻☻☻☻

2 octombrie 2020 11:25

Iar nu și-a luat CTPulea pastilele!!! In primul rând cu „proști, dar mulți”. Păi și tu ești MULT, măh CTP, adică PROST și ÎNGÂMFAT. Vorbești totdeauna de pe poziția lui „știe tot”, crezându-te deținător al adevărurilor absolute. În realitate ești un biet simbriaș al puternicilor zilei. Știi prea bine pe cine proslăveai cu prilejul mineriadei din iunie 1990 și pe cine veștejai. Acum ești trompeta lui DIGI 24 și a altor oficine media cu statut de UM (unitate militară). Ba nu te dai în lături nici să „valorifici” fonduri ale Open Society, și să zbideri despre „valori” LGBT și alte neomarxisme. Unde e fonduri de accesat pe trăncăneală plăcută lui moș Soros, „hop și tu de la Durău”. E normal deci ca un individ amoral ca tine să tragă tare și cu tragedia de la Colectiv. Numai că nu sufli o vorbă despre faptul că acolo n-a fost un imcendiu, ci o explozie, că acolo S-A LUCRAT cu materiale militare, gen napalm, pe care le pot dețin și folosi decăt anumite categorii speciale de persoane, în general, cu statut statal, ca să zic așa, că cineva foarte însermnat, nu spui care, teoretiza ca un papagal ceea ce tocmai aflase de la niște profesioniști cum că „alegerile se câștigă cu (creând) emoții”, iar mai apoi reproșa altcuiva că „a trebuit să moară oameni” ca acesta din urmă să demisioneze. Vorba ceea, prostul nu prea știe ce vorbește, dar le potrivește... Acum te găsiși să bați iarăși toba cu Colectivul ca să dai în Piedone, un biet acar Păun, care a încurcat treburile stăpânilor tăi! De aia îți spuneam că ești MULT. Adică POST. Dar și JEG. În rest, auguri!

1 octombrie 2020 14:02

xyz CTP-ul tortionar bolsevic, eticheteaza cu manie proletara pe Piedone "partas" la crima Colectiv, bla, bla, bla, de parca sandramaua privata unde isi pierd timpul si sanatatea (droguri) fraierii, ar fi fost Camin Cultural organizat de Primarie. Patronii unde sunt ?! Speram ca la parnaie grele, sau nu, impaduchiati printre "rezistaci" ?!

1 octombrie 2020 13:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.