Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București anunță, într-un comunicat, că au fost înregistrate două cauze penale în legătură cu desfășurarea alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020.

Potrivit comunicatului, primul dosar penal a fost înregistrat în data de 28 septembrie, în urma unui apel la serviciul de urgență 112 și are ca obiect săvârșirea infracțiunii de falsificarea a documentelor și evidențelor electorale.

În seara zilei de 28 septembrie, a fost sesizată poliția în legătură cu procesele verbale care au fost descoperite la Primăria Sectorului 1.

”Ce ați văzut acolo e un teanc de procese verbale cu alegerile de ieri, originale, ștampilate, semnate, care au fost luate de la biroul electoral de sector, care este jos, în piața Mureș, și au fost aduse aici la sediul primăriei. Sunt acum în Primăria Sectorului 1. Colegii mei, care nu aveau voie să fie în biroul electoral de sector, văzând acești tipi care ieșeau din BES cu acest teanc de procese verbale, imediat au avertizat poliția, au avertizat jandarmeria, care au venit. Au constatat că aici, la primărie, în cadrul unei instituții publice, au găsit aceste procese verbale originale.”, a anunțat Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la alegerile pentru primăria Sectorului 1, într-un mesaj transmis pe Facebook.

Integral pe ProTVComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.