Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionel Palăr – șeful PNL Bacău – s-a conformat solicitării premierului Ludovic Orban, a renunțat la funcția de președinte și a demisiont. Ludovic Orban a cerut, tranșant, sancționarea liderilor de filiale PNL care au obținut, la aceste alegeri locale, un scor de sub 20%.

Ludovic Orban a precizat că toți președinții de organizații care nu au făcut performanță trebuie să demisioneze, declarându-se nemulțumit fiindcă nu a fost atins ”scorul din sondaje” și că – în unele localități – ”am fost varză”.

”Sunt nemulţumit de rezultatul alegerilor, nu ne-am atins scorul din sondaje. În unele localităţi am fost varză ca organizare în ziua alegerilor. Preşedinţii de organizaţii care nu au făcut performanţă îşi vor da demisia”, a spus Ludovic Orban în şedinţa conducerii PNL. Șapte lideri de filiale județene ale PNL și-au anunțat demisia de la conducerea organizațiilor, ca urmare a rezultatelor obținute la alegerile locale.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.