Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Accesul în încăperea din Biroul Electoral al Sectorului (BES) 1 unde sunt depozitate materiale electorale este permis doar cu acordul preşedintelui BES, iar incinta este luată în protecţie după sigilare, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, transmis, joi, AGERPRES.

Jandarmeria Capitalei a făcut aceste precizări după ce pe un post de televiziune au fost difuzate, miercuri seara, imagini cu mai multe persoane intrând în sediul BES.

"Încăperea în care sunt depozitate materialele electorale a fost desigilată la cererea preşedintelui biroului electoral, jandarmul întocmind de fiecare dată în acest sens un proces-verbal de predare-primire a încăperii respective. Precizăm faptul că accesul în încăperea respectivă este permis doar cu acordul preşedintelui biroului electoral de sector, iar incinta este luată în protecţie după sigilare. Activităţile desfăşurate în interiorul încăperii nu intră în competenţa instituţiei noastre atâta timp cât persoanele autorizate desfăşoară activităţi legate de procesul electoral", a menţionat Jandarmeria Capitalei.

Integral pe AgerpresComentarii

Aha! Și de ce nu precizează onor jandarmeria că președintele BES este un PORCuror, care n-a permis de capul său accesul USR-iștilor la măsluitul votului, ci la ordinul cuiva mult mai de sus, foarter probabil cel mai de sus! Păi cine se pișă mai vârtos în țara asta pe ele de legi și de Constituție decât ăla cel mai de sus? Acum să se dea și ăla lovit de Covid, nu numai PORCurorul!

1 octombrie 2020 10:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.