Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CFR Cluj mai are de trecut un singur hop pentru a ajunge în grupele Europa League. Joi, pe teren propriu, îi înfruntă pe finlandezii de la KuPS. Dan Petrescu spunea înainte turului precedent că dacă echipa lui va trece de Djurgardens va fi favorită în următoarea partidă. Între timp, după ce a studiat adversarul, s-a răzgândit.

Nu mai este nicio supriză. Dan Petrescu se teme foarte tare de partida cu finlandezii de la KuPS. Așa a spus și când s-a dus în Malta, că va înfrunta un adversar puternic… o adevărată „echipă sud-americană”. Antrenorul formației din Gruia a declarat că se teme de partida de joi, din Europa League, chiar dacă duelul se va desfășura pe teren propriu.

„Înainte de meciul din Suedia am spus că cine se va califica va fi favorită la meciul următor, nevăzând niciun meci. Acum, după ce echipa din Finlanda, Kups, s-a calificat şi am văzut ultimele şase jocuri oficiale mi-am schimbat părerea. Nu există favorită în acest meci. Este o echipă foarte, foarte bună”, a declarat Dan Petrescu.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.