Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri seară, că alegerile locale au fost câștigate de Partidul Național Liberal cu un scor politic de 34%, acest fapt reprezentând, potrivit șefului statului, o premieră în istoria post-decembristă. Iohannis a subliniat că nu peste tot PNL a avut rezultatele așteptate.

"Aceste alegeri au fost câștigate de Partidul Național Liberal cu un scor politic de 34%, urmat de alte partide. Este prima dată în istoria post-decembristă când PSD pierde alegerile locale și din acest punct de vedere, această victorie a PNL este și una simbolică.

Este prima dată de după Revoluție când un partid de dreapta câștigă net alegerile locale din România. Dar, nimeni nu este perfect și niciun partid din România nu este perfect. Și aici au fost realizări notabile, a fost acest vot popular care a validat politica PNL, care a invalidat politica pesedistă, dar întotdeauna lucrurile pot fi făcute mai bine.

Au fost situații unde, din păcate, rezultatele au fost departe de așteptări, cum au fost și situații foarte interesante unde rezultatele au fost peste așteptări", a spus Klaus Iohannis.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.