Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Cîțu, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă că până la sfârșitul acestui an se va mai face o rectificare bugetară. Legat de creșterea pensiilor, a alocațiilor, a salariilor bugetare și ale profesorilor, ministrul Finanțelor mai spus că acestea vor fi stabilite de viitorul buget, care va fi realizat de Guvernul ales după alegerile parlamentare. În plus, Florin Cîțu a precizat că salariile profesorilor nu vor crește de la începutul anului 2021, potrivit actualei legislații.

„Mă uit la execuţia bugetară şi aşa cum sunt lucrurile acum va mai fi nevoie de o rectificare bugetară până la finalul anului”, a spus ministrul. „Bugetul va fi aprobat de Guvernul următor, în baza actualei legislaţii”, a mai spus Cîţu, ca răspuns la întrebările legate de evoluţiile pensiilor, salariilor bugetare şi alocaţiilor pentru copii.

„Vom prezenta bugetul pe anul următor la momentul oportun. Va fi prezentat de guvernul care va veni după alegerile din decembrie”, a menționat ministrul Finanțelor.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.