Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se rostogolește pe Facebook știrea că USR PLUS a zdrobit la aceste alegeri. Este o minciună care va contribui doar la adâncirea crizei acestui partid: nu vor învăța nimic, nu vor schimba nimic, iar consecințele se vor vedea la parlamentare.

Realitatea este că, după patru ani în Parlament, beneficiind de uriașe subvenții de la stat, plus sumele gestionate de parlamentari și europarlamentari, USR nu a câștigat absolut nici un consiliu județean, din 41. Nici unul! Nici măcar nu s-a apropiat de o victorie.

Doi: în București, în mai 2019, la europarlamentare, lua circa 39% din voturi. Acum, a scăzut sub 30%. Față de 2016, a câștigat 4-5 procente. Trei: să reconsiderăm mitul victoriilor în marile orașe. USR PLUS a bătut niște baroni expirați și penali la Timișoara și Brașov, Robu și Scripcaru. La Alba Iulia a câștigat cu un traseist furat de la PNL - foarte bine că a câștigat, dar hai să terminăm cu insultarea în bloc a “traseiștilor“. Sunt oameni care, da, au trecut prin mai multe partide de bună credință fiind.

Integral pe NewsweekComentarii

ursuleanu USR/PLUS si PNL nu au castigat alegerile locale.Acestia au talharit voturile care sunt de fapt ale altor partide noncomplice cu nazistul Klaus Iohannis .Mai mult decat atat PNL/Orban nu este partid politic deoarece nu-si mai respecta doctrina liberala cu acre s-a inscris ca partic poltic.PNL/Orban a cumparat, pe banii romanilor , ca la obor PSD-isti. AEP nu trebuie sa primeasca la alegeri jeambasii d evoturi si politicieni ai PNL/Orban/Iohannis.

1 octombrie 2020 11:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.