Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europa stă pe un butoi cu pulbere. Conflictul izbucnit înte Azerbaidjan și Armenia este în toată regula. Războiul nu mai poate fi stopat. Rusia intervine dur și trimite o undă de șoc în toată Europa. Conflictul este imens și poate degenera la nivel mare.

Vladimir Putin se implică serios în conflictul dintre Armenia și Azerbaidjan. Administraţia Vladimir Putin a cerut, marţi, Turciei să nu mai încurajeze conflictul militar în regiunea Nagorno Karabah şi să depună eforturi pentru un armistiţiu între Armenia şi Azerbaidjan.

Pe de altă parte Turcia a declarat că este gata să sprijine Azerbaidjanul atât la masa negocierilor, cât și pe câmpul de luptă. „Îndemnăm toate ţările, mai ales parteneri precum Turcia, să facă tot posibilul pentru a se ajunge la un armistiţiu şi la soluţionarea pe cale paşnică a conflictului”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de ziarul Le Figaro.

Cel puţin 95 de persoane au murit în confruntările din ultimele trei zile dintre Azerbaidjan şi Armenia în enclava separatistă Nagorno Karabah. Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a îndemnat Armenia să pună capăt „ocupaţiei” din Nagorno Karabah, semnalând că va menţine susţinerea acordată Azerbaidjanului.

Integral pe CapitalComentarii

Valter Fudulea Dupa cum se vede. lui Erdogan i se cam belenghereste... dar in cele din urma va ramane cu ea belita permanent chiar daca nu i se mai scoala!

6 octombrie 2020 1:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.