Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a intrat marţi noaptea, la Antena 3, într-un dialog dur cu sociologul Marius Pieleanu, omul de casă al PSD. Fostul edil l-a acuzat pe acesta din urmă că a trădat-o.

Gabriela Firea i-a transmis lui Pieleanu marţi seară că aşteaptă scuze de la Curs-Avangarde, cu care PSD a încheiat un contract pentru exit-pollul prezentat duminică seară la Antena 3. De cealaltă parte, Pieleanu i-a transmis lui Firea că va primi toate explicaţiile ştiinţifice pentru diferenţele dintre exit-poll şi votul din cursul zilei.

Cu toate astea, fostul edil şi-a continuat tirul de acuzaţii. Gabriela Firea: A fost un exit-poll comandat de PSD. Aşteptăm scuze pentru că după exit-poll oamenii noştri au fost demobilizaţi în toate secţiile de votare, au fost alungaţi din secţii: ”Aţi pierdut, plecaţi, de ce mai staţi aici?”.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.