Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Noi acum înseamnă TREI!" Aşa au decis Gina Pistol şi Smiley să le spună fanilor că vor deveni părinţi. Cu lacrimi în ochi, cele două vedete spun că sunt fericite şi ca încep să contureze un ''Acasă'' al lor. Într-un interviu postat pe YouTube, cei doi au vorbit despre emoţia aflării veştii şi despre planurile lor de viitor.

''Mie doctorii nu mi-au dat şanse şi tocmai asta a fost surpriza. Mi-era somn, nu ştiam toate lucrururile astea!''

Nu ştiam cum este să fii însărcinată. Eu le-am pus din cauza oboselii, pentru că filmam foarte mult în perioada aia. Eu asta am crezut că este. De fapt eram însărcinată şi nu ştiam lucurul ăsta, tocmai pentru că doctorii mi.au spus că nu am şanse să răman însărcinată şi uite că Dumnezeu a avut alt plan. Nu-mi venea să cred. Îmi era frică să mă bucur. Şi când ai crezut? Când i-am auzit prima oară inimioara bătând. Atunci. Atunci a fost momentul când mi-a fugit pământul de sub picioare în sensul bun. Pentru că era confirmarea că gata'', a spus vedeta de televiziune.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.