Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alexandru Rafila confirmă faptul că România a intrat în valul al 2-lea de coronavirus.

Alexandru Rafila a afirmat faptul că România se află în valul al doilea de coronavirus, la fel ca întreaga Europa.

"Dacă toată Europa e în valul al doilea, România nu poate face excepție. Suntem în valul al doilea, diferența este că la noi nu a existat practic un interval de respiro în cursul verii, ci am fost pe un trend continuu crescător începând cu 1 iunie", a declarat Rafila într-un interviu pentru spotmedia.ro.

"Nu este exclus (n.r. să ajungem la 2.000 de cazuri/zi), mai ales că am ajuns de la o medie de 1.200 de cazuri pe zi în anumite săptămâni, acum o lună, la 1.500 de cazuri/zi medie, adică o creștere de 20-25% și trendul e în continuare crescător.", a mai declarat Rafila.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Curiosu' Am inteles, suntem in valul doi,dar pe care cocoase ?Tine-ne la curent ca sa ne mai distram si noi.

30 septembrie 2020 12:36

ursuleanu Este de actualitate in regimul nazist PNL/Iohannis sa se citeasca MEDICII NAZISTI, scrisa Robert Jay Lifton. iata aici ce faceau medicii nazisti fac si cei de azi complicii nazistului Klaus Iohannis/PNL. Citat: Principiul nazist viața nedemnă de viață a fost cel care a dat curs mai întâi programul de sterilizare și cel de etuanasiere a bolnavilor mintal. Ulteriori s-a recurs la uciderea copiilor care erau considerați nedemni de viață deoarece prezentau malformații sau posibile boli incurabile. Mai târziu dacă nou-născuții nu păreau să fie suficient de puternici, erau condamnați la moarte. Metodele de ucidere s-au perfecționat. Sistemul pus la punct în vederea eutanasierii a început să funcționeze la cote maxime datorită medicilor care îngroșau rândurile criminalilor în halat alb. Crimele organizate nu au început în lagăre, ci în spitale, ulterior fiind introduse în lagăre sub forma acțiunii tratament special 14f13.”

30 septembrie 2020 12:06

ursuleanu Voi fi cenzurata ? Gata si-au vazut teroristii, medici nazisti sacii in caruta , revin cu covi? Vinovati , chiar infractioanl pentru pansdemie sunt USR/PNL/ IOHANNS CEI CARE AU IMPUS ALAGERILE LOCALE IN PLINA PANDEMIE.

30 septembrie 2020 12:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.