Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele american Donald Trump a afirmat luni că a plătit „multe milioane de dolari în taxe”, dar că a avut dreptul la deduceri şi credite fiscale, precum şi că este puternic „sub-îndatorat”, având mai multe active decât datorii, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Preşedintele republican a răspuns, într-o serie de postări pe Twitter, unei relatări din New York Times (NYT) potrivit căreia a plătit doar 750 de dolari ca taxe federale pe venit atât în 2016, cât şi în 2017, după ani în care a raportat pierderi mari ale firmelor sale.

'Am plătit multe milioane de dolari în taxe, dar am avut dreptul, ca oricine altcineva, la deduceri şi credite fiscale', a scris Trump într-un tweet. 'Sunt extrem de sub-îndatorat - am foarte puţine datorii în comparaţie cu valoarea activelor', a susţinut el.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.