Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea, aruncă bomba. Ex ministrul Turismului anunță o mare dezamăgire după alegerile locale. Udrea a transmis un mesaj dur după ce Gabriela Firea a pierdut alegerile.

Analiză dură făcută de către fostul ministru al Turssimului după alegerile locale de duminică. Elena Udrea spune că bucureștenii vor avea o mare dezamăgire după patru ani cu Nicușor Dan la București. Mai mult, Udrea a lansat un atac extrem de dur la adresa premierului Ludovic Orban.

Udrea e convinsă că Nicușor Dan va fi un fiasco total la Primăria Capitalei. „Deci s-a votat cu entuziasm “noul”. Cam cu acelasi entuziasm cu care se vota PD in 2004… pentru cei care nu stiu ca si atunci venea “o noua clasa politica” care “ alunga PSD-ul” cum zic acum cei de la USR si Plus.
Si eu zic ca cei care au venit atunci au facut chiar lucruri bune pentru Bucuresti si Romania, dar sa stiti ca si ei sunt cei pe care votul de azi a vrut sa ii inlocuiasca in politica. Deci “noul”de atunci a devenit “vechiul”de azi” , a scris pe social media.

Integral pe CapitalComentarii

O hoata Dute dracului de hoata tu vb

29 septembrie 2020 6:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.