Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Informacios Hivatal defilează prin Ardeal, acolo unde tot mai multe ”colonii economice” sunt plantate pe harta României de către statul ungar, prin intermediul serviciului său de informații externe – HI! Cel care, după trecerea în subordinea directă a Ministerului Afacerilor Externe de la Budapesta și venirea în fruntea Informacios Hivatal a fostului spion maghiar din perioada comunistă și un vechi colaborator al FSB-ului rusesc, Jozsef Czukor umilește pur și simplu serviciile secrete românești.

Acestea părând încă amorțite într-o strategie de ”apărare a teritoriului național” învechită și incapabilă a răspunde adecvat operațiunilor spionajului maghiar. Unele care beneficiază atât de sume absolut halucinante din partea guvernului Orban – ăla de la Budapesta, bineînțeles! – dar și de sprijinul nemijlocit al serviciilor externe austriece și rusești!

Iar tocmai acest nou triunghi informativ Viena – Budapesta – Moscova a și dus la situația umilitoare din Republica Moldova, acolo unde elita politică, dar mai ales piața bancară, cea medicală, practic cea mai mare parte a economiei de peste Prut a încăput în mâinile Informacios Hivatal! În timp ce autoritățile române încă își dau cu tesla în ajutoarele umanitare trimise în câteva rable de autocamionae ale MApN la Chișinău, plătind pentru acestea taxe cât suma produselor donate!

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.