Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dosar penal pentru coruperea alegătorilor în scandalul în care este implicat unul dintre apropiaţii lui Mohamad Murad, care a fost candidat la primăria Mangalia. Acuzaţiile sunt de corupere a alegătorilor. Omul de bază din staff-ul de campanie al lui Mohamad Murad fost încătuşat în plină stradă după ce polițiștii l-ar fi oprit pentru un control de rutină.

Autorităţile aveau suspiciunea că în autoturism s-ar afla o sumă mare de bani ce urma să fie oferita drept mita electorală alegătorilor din Mangalia. Există un dosar penal pentru coruperea alegătorilor cu privire la faptă, însă nu este pe numele cuiva şi se vor continua cu cercetări şi audieri.

Ieri, 27 septembrie, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce s-ar fi deplasat într-un autoturism pe raza municipiului, ar fi oferit bani cetățenilor, sfătuindu-i pe aceștia să voteze cu un anumit candidat la alegerile locale.

În urma controlului vehiculului în cauză, polițiștii au găsit și ridicat în vederea continuării cercetărilor o sumă considerabilă de bani, precum și materiale de propagandă, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.