Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Arista germană de 18 ani Zoe Wees a devenit o senzație pe internet cu o piesă melancolică despre lupta ei cu epilepsia, care i-a cucerit pe tineri și care au propulsat-o de pe Tik Tok în topurile internaționale, scrie BFMTV.com.

Zoe are o voce sensibilă, dar puternică, și face din Control, melodia care a făcut-o celebră, o piesă care îți rămâne în minte. Single-ul a fost lansat în martie, chiar în timp ce Europa se confrunta cu primul val de coronavirus și multe țări intrau în carantină. În tot acest tip, Control a ajuns un hit internațional, plecând mai întâi de pe Tik Tok și ajungând pe posturi de radio de pe tot continentul.

Control are peste 92 de milioane de ascultări la nivel mondial, dintre care peste 850.000 vin săptămânal din Franța, țara în care piesa a prins cel mai bine. Este a treia cea mai căutată piesă de pe Shazam.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.