În 2012, Eugen Orlando Teodorovici avea, conform CV-ului, un titlu de doctor în managementul fondurilor europene. Între timp, s-a vindecat și el de doctorat. Lepădarea de doctorat este noua modă printre mai marii și prea cinstiții noștri politicieni, că doar mulți alții, inclusiv domnul Bode, s-au vindecat și ei de doctorat. Emilia Șercan a făcut posibilă schimbarea asta în fașionu’ românesc.

Toate CV-urile vechi ale domnului Teodorovici au dispărut de pe site-ul ministerelor unde a lucrat și din arhive. Și declarațiile de avere vechi au dispărut.

Asta, deși omul a fost toată viața lui angajat la stat în poziții extrem de importante. Cel mai probabil este foarte iubit de Dumnezeu și de SRI. În 2017, Teodorovici a spus în direct la televizor că a primit o diplomă de masterat de la Academia SRI fără să treacă vreodată pe la cursuri.
Citeşte întreaga ştire: “Vânătorul de CV-uri umflate” a ajuns la Eugen Teodorovici. Cum a luat un împrumut de 1,1 milioane de euro cu salariu de 1.000 de euro

Integral pe LibertateaComentarii

v Din pacate nivelul de scolaritate in toate domeniile si nu doar politicienii au diplome de diverse forme de invatamint care nu oglindesc nivelul lor de cunostinte. Pare o chestie programata, ne-au distrus industria ca "era o gramada de fier vechi", scolaritatea si ne-au indatorat, etc, dar noi ii votam,ii aplaudam si ii criticam pe cei care momentan sint in opozitie

25 septembrie 2020 16:58

Muie Psd Cv a lui Teodorovici nu este bun,,,i-ai scris si mi-a venit inapoi,,,ca nu e buna adresa ,,aceasta metoda cu doctorate false este inventia Psd ..ca sa primeasca mai multi bani ,,astea sunt hoti si escroci care ne au condus 30 de ani.

25 septembrie 2020 15:43

Pute Intr-o tara in care 40%( nu are nimic cu crestera de pensii)sunt persoane cu doctorat te poti sterge cu el undeva ,pacat pentru cei care chiar au muncit pentru el dar sa multumeasca profesorilor eminenti aparuti de oriunde si mai ales din politica,ca si-au batut joc si de acest titlu candva respectat si dorit !!

25 septembrie 2020 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.