Fostul jurnalist Cristian Zărescu, ajuns între timp funcţionar public la primăria Sectorului 4, s-a prezentat astăzi la sediul DNA unde a dat explicaţii despre înregistrările discuţiilor cu Nicuşor Dan, pe tema demolării clădirii deţinute de omul de afaceri Mihai Mitrache, zis "Câine", în Orăşelul Copiilor din Capitală.

Cristian Zărescu, fostul consilier al primarului PSD din Sectorul 4, a declarat la sediul DNA că procurorii i-au cerut să vină cu ceea ce constituie probă în dosar.

Nicusor Dan, candidatul susţinut de Alianţa USR-PLUS-PNL la primăria Capitalei a fost denunţat la DNA de parlamentarii PSD care solicită începerea urmăririi penale şi trimiterea în judecată a acestuia, menţionând inclusiv înregistrarea audio a convorbirii dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu.

„Mi-au pus mai multe întrebări legate de modalitatea în care au fost făcute aceste înregistrări. Deocamdată mi-au cerut să pun la dispoziție aceste înregistrări pe un suport audio. Nu am pus la dispoziţie celor de la DNA, decât ce deja a apărut în presă. Sunt 4 înregistrări”, declarat Cristian Zărescu, la ieșirea de la DNA

Cristian Zărescu a decis să facă publice convorbirile cu Nicuşor Dan, în urma ameninţărilor primite de la controversatul om de afaceri Mihai Mitrache.
"Domnul Mitrache ne-a transmis prin numeroase ameninţări că o să aibă el grijă de noi, că o să vină cu Nicuşor Dan, că are el ac de cojocul nostru. În acel moment m-am gândit să fac aceste întregistrări. După ce am văzut că, domnul Nicuşor Dan girează prin telefoanele pe care mi le-a dat, girează ceea ce domnul Mihai Mitrache a susţinut de foarte multe ori, şi anume că o să se răzbune pe noi.", a încheiat Cristian Zărescu.


Comentarii

Muie postacilor Psd Numai imputiti de postaci Psd comenteaza aici f.m.m de jeguri imputite..

25 septembrie 2020 11:14

Pute Nu conteaza ,s-a trezit Plavanul ca sa-l pupe pe frunte ,asta e !!In oricecaz, fata si cap de asa ceva ,nu are !!

25 septembrie 2020 7:45

xyz ...si mafiotul de Nicusor Dan ravneste la Primaria Capitalei, s-o vanda la taraba !

24 septembrie 2020 21:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.