Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unitatea PSD în chestiunea legii pensiilor pare să fi fost spartă de șase parlamentari care s-au opus majorării cu 40%. Cei șase figurează ca membri ai grupurilor parlamenare ale acestui partid, deși ei fie și-au anunțat demisia, fie urmau să fie excluși.

Cei șase sunt: deputații Marius Bota, Dan Ciocan, Doru Oprișcan și Todor Adrian, precum și senatorii Valer Breaz și Roxana Pațurcă. Pațurcă, Todor și Ciocan au fost deja excluși din PSD, fiindcă au absentat de la moțiunea de cenzură, dar pe lista de vot electronic figurează ca fiind încă membri ai acestui grup parlamentar.

Doru Oprișcan, ales în acest Legislativ pe listele PNL, transferat în 2018 la ALDE, este acum în Partidul Puterii Umanite, PP-USL, formațiunea patronată de Dan Voiculescu. Din iunie 2020 el face parte din grupul PSD din Camera Deputaților.

Integral pe NewsweekComentarii

ariciul Ii voi vota pe toti dea valma.Dar langa patratel.Si Acum si la generale.Iar cand sor hotara cu pensiile astera sa faca o lege unica pentru toti muritorii din tara asta ,si nu o marfa de cumparat voturi,si de mintit pensionarii,si de jucat ping pong cu procentele ,atunci vom mai sta de vorba.atrunci si nici atunci.MUIE politicieni de rahat ,care ati dus tara asta in datorii si in distrugere si va lafaiti voi in speciale drepturi si privilegii.muie muie muie.

25 septembrie 2020 12:18

Pute Nu e partidul monolit care sa voteze fara sa gandeasca din pacate mai sunt si oameni care judeca ,asa ar trebui sa fie in toate partidele dar judecata corecta da batai de cap !!

24 septembrie 2020 15:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.