Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noi dezvăluiri la ultimul termen din dosarul Caracal. Un document-cheie care a dispărut din rechizitoriu ar putea răsturna ancheta. Avocata familiei Melencu susține că deține dovezi care atestă faptul că fiica lui Gheorghe Dincă a mințit atunci când a spus că nu și-a mai văzut tatăl de doi ani și că nu a mai călcat pragul casei de aproape 10 ani.

Cu un geamantan plin cu acte, avocata familiei Melencu a făcut o dezvăluire șoc. Decizia de impozitare pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă de anul trecut, găsită în dormitorul ororilor, a dispărut din rechizitoriu.

Avocat: ”Un polițist le-a sustras”

Femeia îi acuză pe polițiști că au ascuns hârtia pentru a nu se afla că fiica principalului suspect are legătură cu dispariția Luizei și Alexandrei.

”Actele personale din 2019 ale fiicei sale erau în casă la el. Dar ce este interesant, este că un polițist le-a sustras. Apar în fotografie, dar nu mai apar în procesul verbal. Intenționat s-a tras de timp pentru a fi acoperiți adevărații făptuitori. El a spus în sală: ”În acea curte nu a fost omorât niciun om”, a declarat avocata familiei Melencu.

La ultimul termen, mamele celor 2 fete dispărute au fost din nou față în față cu principalul suspect.

Gheorghe Dincă a declarat încă o dată în fața magistraților că el nu le-a omorât pe fete și a mai susținut că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele.

”Să știți că ajung să îl cred, chiar îl cred”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

”A început să plângă! A afirmat că le-a răpit, dar în curtea lui nu s-a întâmplat nimic”

”Am ieșit puțin în față și l-am întrebat, dacă e părinte de copii, să spune ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, nu a spus nimic, acum a avut reacție, a început să plângă, a zis că el nu vorbește cu familia. A afirmat că le-a răpit, dar în curtea lui nu s-a întâmplat nimic. Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat sub presiune”, a adăugat mama Luizei Melencu.

Avocatul familiei Măceșanu a cerut magistraților să schimbe încadrarea în cazul lui Gheorghe Dincă și să trimită dosarul înapoi pe masa procurorilor.

Pe 30 septembrie se va decide dacă dosarul ajunge în Instanță sau se va întoarce la procurori.


Comentarii

GG Păi ce faceți?! Începeți să vă îndoiți de vinovăția "monstrului" din Caracal?! A celui mai mare, mai sadic, mai ( să completeze cei care anul trecut se călcau pe picioare pe la televiziunile "libere" tot comentând, înfierând, etc., etc., "odioasa crimă") !? Păi așa merge? Anul trecut l-ați fi rupt în bucățele și acum vă lăsați înduioșați de lacrimile lui?

24 septembrie 2020 13:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.