Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pandemia de coronavirus a generat probleme majore la nivel mondial, iar restricțiile impuse de autorități au creat atât în domeniul turismului din țara noastră, cât și în cazul altor țări europene. Totuși, persoanele care vor călătorească în România se vor putea bucura de siguranță printr-o nouă asigurare.

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, a lansat asigurarea pentru călătorii în România, un produs gândit să răspundă nevoilor actuale ale românilor în ceea ce privește vacanțele. Conform datelor companiei, aceștia sunt mai interesați în prezent de călătorii interne, dat fiind contextul pandemiei de coronavirus și al restricțiilor de călătorie impuse de alte țări. Astfel, Groupama Asigurări își sprijină clienții într-un moment dificil și marcat de imprevizibilitate, în care nevoia de confort s-a acutizat.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.