Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Firmele nu vor ca Guvernul să facă transport gratuit al elevilor pe banii lor. Acestea cer modificarea procedurii de reglementare a decontării transportului gratuit al elevilor spre și dinspre școală, în caz contrar, firmele de transport nu vor mai putea asigura cursele școlare gratuite.

În urma unei modificări legislative operate fără a se respecta principiul transparenței, operatorii de transport rutier sunt puși în situația de a face cursele pentru elevi fără a avea certitudinea că statul va deconta cheltuielile, atrage atenția Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR). ”Acest lucru a fost făcut posibil printr-o modificare legislativă făcută în secret de către Guvern. Prevederile Hotărârii de Guvern 435/2020 sunt neclare și interpretabile, în privința valabilității adeverinţelor elevilor, emise de unităţile de învăţământ, pe baza cărora ar trebui să se facă decontul.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.