Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul României, Primăria Sinaia şi Asociaţia pentru Patrimoniul Regal Peleş pregătesc organizarea unor ceremonii, anul viitor, pentru a marca 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai.

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a semnat, marți, un protocol cu Primăria Sinaia şi cu Asociaţia pentru Patrimoniul Regal Peleş, pe baza căruia se vor organiza ceremonii, anul viitor, pentru a marca 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai.

Proiectul se va derula sub auspiciile Familiei Regale a României și va include reabilitarea traseelor istorice şi a grădinilor Domeniului Regal Peleş, precum şi amplasarea unei statui a Regelui Mihai în zona pietonală din faţa sediului Primăriei din Sinaia.

Integral pe România LiberăComentarii

ion 4 iunie 1918 Trianon intregirea Romaniei, nu o sarbatoriti, bai, Guvern PNL/Johanis tradatori de Tara, dar, il tot cosmetizati pe cetateanul Mihai, care, s-a carabanit din Romania cu vagoane de opere de arta si bunuri - aprobate de URSS.

23 septembrie 2020 8:13

Daniel Nu avem nimic cu omagierea regelui Mihai , dar , nu ne putem intreba, ptr asta aveti bani? Sigur, sumele sunt mai mici , dar, de economii ,ai auzit orb ane ?

23 septembrie 2020 6:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.