Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban s-a exprimat, marți, deosebit de dur la adresa PSD după ce Parlamentul a adoptat legea rectificării bugetare cu amendamentele social-democraților, al căror efect este creșterea pensiilor cu 40%.

Orban i-a numit "criminali economici" pe cei de la PSD și a estimat că punerea în practică a creșterii pensiilor în forma impusă de legea votată va aduce România în incapacitate de plată.

Orban a evocat și riscul scăderii ratingului României de căre agenții, consecința fiind creșterea costului la care statul român se va putea împrumuta de pe piețele internaționale.

Prim-ministrul a confirmat că guvernul său va ataca la Curtea Constituțională legea votată marți și că va utiliza toate mijloacele legale și constituționale pentru a opri intrarea acesteia în vigoare.

El a făcut și un apel patetic la pensionari, cerându-le să înțeleagă că "o creștere de 177 de lei a punctului de pensie" aferentă majorării de 14 la sută este tot ce își poate permite bugetul de stat în această etapă.


Comentarii

Muie postacilor Psd Da mai imputit de postac Psd-ist @Rabega nume fals sigur ca vom vota PNL si USR-PLUS,,,dar nu suntem prosti sa votam securisti si comunisti din Psd..

23 septembrie 2020 22:10

ariciul Iar noi vom vota PSD-ul so puna ei in aplicare,daca au bani si daca nu au,ne doare-n p..a ma, murim noi muriti si voi ca alta optiune nu e.Sa ma pis pe functiile voastre si coruptia voastra,pe privilegiile voastre ,,Speciale'' ca eu de foame nu mor ,da voi daca nu sunteti in stare... faceti ma treaba,Gratis daca va iubiti p[atria si daca nu?De ce nu plecati ma?Plecati ma si lasati pe altii mai buni ca voi ca doar nu vam batut noi in cuie in fotoliile alea in care dormiti mai bine ca acasa?

23 septembrie 2020 13:35

pensionar revoltat Ba Orbane, esti o putoare nenorocita pentru ca toata viata ta nu ai produs nimic, in afara de kakat. Esti si ai fost un parazit care traieste din munca altora...un paduche, o plosnita etc...

23 septembrie 2020 12:44

Orbetele ăsta se comportă ca un mic nazist! Zbiară strigăte de admirație la adresa marelui mut de la Cotroceni în campanie electorală, se strofoacă să dea jos guvernul PSD cu ajutorul băeților bine hrăniți din pădure, dispune ca un nabab de resursele țării în interes personal și de haită, folosește pandemia pentru devastarea bugetului țării după bunul plac al său și al celorlalți lupi galbeni ce se lăfăiau în biroul său, fără mască și fără rușine, la un whisky și un trabuc, dar, mai ales, se pune cu amenzile și cu jăndarii pe populație. Mai nou, își bagă cu tot mai mult tupeu pubula în ele de legi și pretinde Parlamentului să se transforme în teatru de marionete. Ba a început să mârâie și la Holbannis, ceea ce nu este tocmai rău. O încăierare între cotarle este și ea un spectacol în condițiile cruntei sărăcii culturale din România.

23 septembrie 2020 1:26

dana Criminal esti tu bai premierul " guvernului meu"

22 septembrie 2020 16:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.