Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban apare zilnic în faţa camerelor de filmat, este prim-ministrul României. Dar care e viaţa lui de familie? Iată ce băiat mare are şi cu ce se ocupă aceasta! Este activ în viaţa politică de zeci de ani, acum ocupă funcţia de prim-ministru, dar cine l-a susţinut pe Ludovic Orban întotdeauna?

Probabil este vorba despre familia sa, despre soţie şi despre băiatul pe care îl are. Nu mulţi ştiu, dar Ludovic Orban are un fiul, pe Tudor Orban. Cu ce se ocupă tânărul, câţi ani are? Mihaela Orban, soţia, i-a dăruit un fiu în urmă cu 21 de ani. Băiatul se pare că ar avea o fire mai retrasă, nu adoră ieşirile publice şi a încercat mereu să ascundă faptul că este fiul lui Ludovic Orban. Singurul moştenitor al primului ministru urmează cursurile Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti.

Integral pe AdevărulComentarii

Dinu Ce sa spun, pupati l in cur.Nu mai incercati sa l umanizati pe acest satrap.

22 septembrie 2020 17:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.