Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Am crescut pensiile şi au fost deja plătite şi pensiile si alocaţiile cu cea mai mare sumă pe care am văzut-o la pensii şi să ştie toată lumea. În aceste amendamente nu există surse de finanţare. O acțiune care nu are niciun sens în acest moment, nu are niciun sens pentru că deja pensiile au fost crescute. Apar tot felul de alte probleme. S-ar putea ca trecerea acestei legi să îi facă pe oameni să dea banii înapoi, sunt tot felul de nebunii legislative”, a anunțat ministrul de Finanțe, Florin Cîțu , după ce Parlament a aadoptat amendamentele PSD legate de majorarea punctului de pensie cu 40%.


Comentarii

„Frumosule”, frați mai ai pe-acasă?! Că minte și bun simț, nici pomeneală! Cum poți să scoți așa ceva pe goarnă, idiotule?! Da, cu guvernanți și finanțiști ca tine se poate orice. Da, ca să falimentezi o țară e foarte simplu: chemi FMI-ul și-i ceri o consultuație și lui Georgică Soros. Dacă ai cunoaște istoria Republicii de la Weimar, sau măcar ai fi citit romanul „Obeliscul negru” al lui Erich Maria Remarque, ai ști că eventualele excese sau crize financiare se resorb prin inflație și nu prin recuperarea banilor din pensii și salarii de la populație. Prin urmarea, sperietura pe care vrei s-o provoci oamenilor simpli denota, în cazul tău, ori un grad înalt de imbecilitate, ori o încercare abjectă de a obține avantaje politice, ori un dispreț (tot imbecil) față de capacitatea noastră, a oamenilor de rând, de a înțelege cam cum merge treaba cu finanțele publice.

23 septembrie 2020 1:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.