Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La început a fost Hitlerjugend, pentru că führerul a realizat, în aceeași perioadă în care vorbea de spațiul vital din Est ce este inclus acum în UE, cât de important e să-i îndoctrinezi pe cei mici. Dar nici bolșevicii nu s-au lăsat mai prejos și au înființat organizația pionierilor. Pe care au exportat-o în toate țările unde au impus comunismul. Iar Ceaușescu s-a gândit la mai mult, cum să practice spălarea pe creier încă din scutece, și așa au apărut șoimii patriei.

Continuatoare ale acestor idealuri mărețe și rezonând cu ceea ce se întâmplă în țările europene, conducerile postcomuniste au introdus la şcoală clasa pregătitoare, după care au fost sau vor fi incluse în învăţământul obligatoriu grupele mare şi mijlocie de la grădiniţă şi urmează chiar şi grupa mică. Ceea ce înseamnă să se vină - cu exemple europene - în sprijinul ideii de a nu mai avea copiii 7 ani de acasă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

PROBO Pai s-o spunem pe aia dreapta pana la capat. Ati uitat de strajerii interbelici ? Fiecare regim isi "educa"tineretul dupa conceptiile sale.

22 septembrie 2020 12:08

Pute Pai si copii ce exemple au avut ,numai indivizi in functii mari fara cei 7 ani de acasa ,hoti,mincinosi mediocri,puslamale ,betivi ,obraznici si atunci si copii au inteles ca asta e omul de succes ,de tip nou si in ascensiune cu scoala putina ,furata si asta cu titluri la greu ,caposi si plini de ura etc.Pacat , ca inca mai aveam multi copii buni pe care parintii se chinuie sa-i creasca bine,dar ce perspective au ei ????

22 septembrie 2020 11:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.