Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Potrivit surselor Intelligence Online, specialistul francez în colectarea de date operaționale dark web Aleph-Networks este de așteptat să își relanseze runda de investiții în noiembrie.

Aleph-Networks a dezvoltat mai multe motoare de căutare și analiză, independente de orice API pentru a explora Web-urile Dark, Deep & Clear.

Startup-ul, care furnizează serviciul francez de informații externe, DGSE (IOL 804) și Jandarmeria națională (IOL 818) pentru operațiunile lor darkweb, este în discuții cu peste zece investitori potențiali. Pentru a nu-și supăra clienții guvernului francez, compania cu sediul la Lyon se concentrează în principal pe investitorii francezi și europeni, deși nu închide complet ușa fondurilor britanice și americane, care au în general un apetit mai mare pentru investiții în apărare.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.