România va intra din nou în carantină, crede expertul în sănătate publică, Răzvan Cherecheș. Însă nu va mai fi vorba despre o carantină în toată țara, ci în anumite orașe sau chiar județe, unde numărul de cazuri de infectări cu noul coronavirus va înregistra o creștere semnificativă.

De asemenea, specialistul atrage atenția asupra nerespectării regulilor impuse de autorități, comportament ce duce, spune el, către o transmitere mult mai accentuată a noului virus. Prin urmare, Răzvan Cherecheș afirmă că autoritățile ar trebui să dea amenzi usturătoare cu consecvență. Acum, această atitudine este împiedicată de contextul electoral, a explicat la Digi24 Răzvan Cherecheș, profesor în SUA și la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

Abia peste o săptămână se va vedea efectul deschiderii școlilor și este de așteptat o creștere mult mai accentuată a cazurilor, spune profesorul. El consideră că măsurile luate au fost potrivite, dar din nefericire nu s-au impus suficient de ferm.

Integral pe Digi24Comentarii

Mihai Amenzi, cat mai multe amenzi, ca sa vina bani la partid si la" guvernul meu".Asta este deviza liberalilor. Astia o sa ne puna bir si pe aerul respirat.De fapt, obligativitatea acestor masti este de fapt un bir pe aer .2 mastile/zi X 2Lei= 4 lei ori 30 zile = 120 de lei/ luna de persoana, bir pnl-ist , pentru ca bani se duc in buzunarele camarilei pnl iste

21 septembrie 2020 20:57

Până una-alta, cea mai sigură cale de a te infecta cu covid este spitalizarea! Un expert veritabil și responsabil avertiza recent că noul coronavirus este și noua infecție nozocomială din spitale. Medicii și personalul medical devin și ei, fără voia și fără vina lor, buni răspândaci ai covidului.

21 septembrie 2020 16:31

De ce amenzile și nu glonțul, „expertule”?! Sau, mă rog, într-o dictatură serioasă, de tip nazist, la o adică, sunt bune și camerele de gazare. Ce zici? Întotdeauna, marile porcării se fac în numele unor țeluri „nobile”. În cazul de față, sănătatea publică ...

21 septembrie 2020 16:25

Da, expertul în sula calului dixit! Mă tot întreb cine dracu îi mai crede pe acești „experți”, dar, mai ales, cine îi plătește, de unde îi scoate și cum îi școlește în domeniul tehnicilor de propagandă, manipulare și persuasiune. Adică știu că există o asemena școală extraordinar de bine dotată și bine tupilată întro celebră pădure.

21 septembrie 2020 16:18

Mihai Mai duceți-vă dracului cu experții vostri, numai voi digi24,inventati specialisti din tot felul de neaveniti care ne bombardeaza cu stiri apocaliptice. Asta ati făcut de 6 luni de zile, ati băgat frica în oameni cu stiri mincinoase ,iar acum nu mai cred nici informatiile adevarate.Ati făcut foarte mult rău ptr psihicul oamenilor.

21 septembrie 2020 10:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.