Mii de locuri de muncă bine plătite sunt oferite românilor în Marea Britanie, în timp ce patru din cinci britanici cred că ţara lor este "aglomerată", potrivit unui nou sondaj de opinie, comentează Daily Star, în ediţia electronică.

Potrivit unui nou raport, 4.000 de locuri de muncă sunt oferite în Marea Britanie prin agenţii de recrutare în ţările est-europene, ceea ce contravine promisiunilor repetate ale Guvernului de la Londra de a oferi posturi mai întâi britanicilor şomeri.Integral pe GândulComentarii

dankuk Ce cacanari englezii astia! Daca te plimbi prin Londra vezi putini englezi pe strada, majoritatea-s indieni, negri, arabi, chinezi, etc...si cativa tigani. Pana acuma tara lor nu era aglomerata. Numai acuma cand au venit cativa romani sa munceasca cateceva sa castige mai mult ca la ei in tara. Eu cunosc cativa muncitori romani de-acolo, care muncesc mai frate. Englezilor nu prea le place chestia asta, vad. Sa le fie rusine. Mai mult, ca ii tin in brate pe aia din coloniile lor. Credeti ca aia muncesc mai mult?

7 noiembrie 2011 12:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.