Mai mult de jumătate din Parlamentul României are probleme uriașe legate de impostură. Carierele deputaților noștri sunt de multe ori niște glume sinistre și dovada, nu impresia, că avem un stat capturat. Am descoperit și câteva CV-uri oribile ale unor înalți funcționari publici. Le puteți găsi la https://nutotei.ro/. Trăim într-un banc foarte, foarte prost.

CV-urile PSD, ALDE, PMP și ProRomânia sunt îngrozitoare, și asta dacă nu luăm în calcul corupția și impostura deja dovedite. CV-urile PNL, deși un pic mai bune, put a nepotism, securitate, ipocrizie și fraudă intelectuală, iar legăturile infecte cu PSD-ul sunt greu de uitat în condițiile în care zeci de parlamentari s-au mutat între cele două tabere. Televiziunile și mass media în general sunt în mâna a câtorva foști securiști, mafioți și oameni politici care au tot interesul să poată șantaja o clasă politică coruptă și toxică.

Integral pe LibertateaComentarii

Secundum artem (2) Băsescu și feseniștii lui pesediști din fostul PDL e responsabil pentru îndatorarea țării de 20 de miliarde euro, iar Victor Ponta și toxicul lui guvernoi PSD e responsabil pentru înglodarea țării în datorii de 30 de miliarde euro în numai 3 ani de mandat. Ce mai caută căcatul cu moț Victor Ponta în politică cu căcatul lui de partid Hai Dinamo Pro căcat? Și când te gândești că acest impostor și fariseu prost și incompetent Ponta mai are curajul să grohăie cum că Pro Căcatul lui de partid o să crească-n Transilvania? Că să crească? Cucută-n dosul lui Ion Ilici Iliescu, care Animal încă n-a crăpat? Muie PSD!

13 septembrie 2020 18:03

Secundum artem (1) Autorul scrie un fel de editorial, ce-i drept destul de strălucit și de bogat în conținut, dar cu esența mult prea generalistă și cam seacă. Tot ce face de fapt autorul e să-și exprime speranța că USR-PLUS ar fi cea mai bună opțiune generală de vot din toată gloata de partide care participă la alegerile generale și locale peste puțin timp. Dar, autorul greșește zdravăn băgându-i pe toți din celelalte partide în aceeași oală a imposturii și nemerniciei. Ecuația politichiei românești se poate simplifica mult de tot, pentru a indica omului de rând care partid politic merită votul națiunii, anume, fiecare cetățean să analizeze performanțele fiecărui partid aflat la guvernare raportate la evoluția datoriei externe naționale a țării, atât. Iar dacă se vor cerceta date statistice oficiale despre datoria națională externă a țării și partidele care au fost la putere, adică la guvernare, concluzia nu este decât una. Din totalul datoriei externe naționale a României care acum e cu ceva peste 110 miliarde euro, PSD e responsabil pentru înglodarea țării în datorii externe de 85 miliarde euro. Punct! Ca atare, mai merită acest împuțit PSD votul pulimii lui Adrian Năstase, sau votul națiunii? NU. Punct!

13 septembrie 2020 18:02

v Din pacate are dreptate, dar sint mult mai multi care-si obtin diverse diplome, fara a detine cunostintele minime prevazute de acestea. In unele locuri "conteaza" doar diplomele, iar in altele conteaza ce stii, dar esti platit mai prost decit altul care nu stie nimic, dar are diploma.

13 septembrie 2020 16:17

GG NICOLAE, ESTI PENIBIL. Dacă asta e tot ce ai despre respectivii...

13 septembrie 2020 15:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.