Un orădean a fost arestat preventiv, miercuri, după ce polițiștii l-au identificat ca fiind autorul unei incendieri a unui autoturism, pe o stradă din municipiu. Fapta a fost comisă pe data de 2 septembrie.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Potrivit IPJ Bihor, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale îl bănuiesc pe acesta că, în 2 septembrie, în jurul orei 06.30, ar fi incendiat cu intenție un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Oradea, prin aruncarea cu o substanță inflamabilă la compartimentul motor și pe capotă, carbonizând astfel unele componente din plastic și cauciuc din interiorul compartimentului motor, o parte a instalației electrice și conducând la arderea și distrugerea vopselei de pe capota și aripa din partea stângă față a autoturismului.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.