Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Negulescu, din nou în fața procurorilor de la Secția specială. De data aceasta, fostul magistrat a fost chemat pentru a duce mai multe probe privind cei 2,5 milioane de dolari pe care i-ar fi plătit Sebastian Ghiță pentru campania electorală a lui Victor Ponta. Realitatea Plus a difuzat în exclusivitate înregistrări în care erau demascate jocurile politice ascunse, relatează Realitatea PLUS.

Sunt mai multe probe care au fost analizate de Mircea Negulescu pe vremea când era procuror al DNA, probe care, de altfel, se află și acum la dosarul de urmărire penală instituit de procurorii de la Secția Specială de Investigarea a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) împotriva sa și care se referă la mai multe transferuri bancare efectuate din conturile unor firme deținute de omul de afaceri Sebastian Ghiță în conturile unor companii din Statele Unite, societăți comerciale ce au primit acești bani pentru consultanță politică, având în vedre că Victor Ponta candida la vremea acea pentru funcția de președinte al României.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.