„PSD ar fi putut opta pentru un CEx sângeros în locul unei moțiuni potențial letale”, scriam acum două săptămâni, în contextul depunerii moțiunii de cenzură al cărei drum tocmai s-a înfundat. Porneam atunci de la premisa că sinucigașul demers nu dăduse nicio clipă semne că poate fi altceva decât o afacere strict internă a taberelor pestrițe din PSD. Luni, modul în care moțiunea a ajuns la cimitir nu a făcut decât să-i confirme resorturile bolnave.

Iar iresponsabilitatea cu care epigonii lui Dragnea s-au jucat cu focul în miez de pandemie și în buza unor alegeri la termen, menite tocmai să clarifice cine și câtă legitimitate are în Parlamentul următorilor patru ani, își va arăta ecourile în săptămânile și lunile care urmează, fără niciun dubiu.

Prin urmare, ce poate urma de aici înainte, în condițiile în care, iată, PSD a luat bani cu camătă pentru a continua pokerul politic cu guvernarea PNL și cu propriul electorat, dar a pierdut?

Integral pe UniversulComentarii

Muie postacilor Psd Dar tu imputit de postac Psd-ist @Lute,,,sti ce a fost PCR...sau manci cacat sa iti primesti bani pe postari de la fosti PCR-isti.

1 septembrie 2020 17:54

Lute Mihu le ceti mai place sa mananci kakat ,mai ales daca esti platit ,stii tu ce a fost ala PCR .Tu nu crezi ca ar trebui distruse toate partidele,nu numai natia asta prin invrajbire si ura??

1 septembrie 2020 9:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.