Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Facebook a fost lăudat pentru oprirea distribuirii unui video anti-vaccin, care promova teoriile conspirației în pandemia coronavirusului.

Însă, un nou raport publicat arată că Facebook a avut un rol determinant în rostogolirea unor serii de dezinformări cu privire la sănătatea publică, care, cel mai probabil, au dus la decese ale unor pacienți infectați cu coronavirus, potrivit publicației socialmediatoday.

Așa cum arată un studiu realizat de grupul Avaaz, care luptă pentru drepturile omului, paginile de Facebook care răspândesc dezinformări cu privire la sănătatea publică au înregistrat în primele cinci luni ale anului 2020 peste 3,8 miliarde de vizualizări.

Integral pe ProTVComentarii

jorpalica Ma oameni buni?Beliti bine ochii ca altminteri beliti p..a.Spunea oarecine ca Facebookul,a facut din prostul satului un formator de opinii.adica e si el influencer.Ba nu mai puneti botul la toate prostiile din spatiul virtual ca numa de necazuri dati.

26 august 2020 8:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.