Anamaria Prodan se reprofilează, iar impresariatul pare să ajungă pe locul secund în priorităţile ei. Acum a ajuns să-şi vadă împlinit visul din copilărie.

Soția lui Laurențiu Reghecampf spune că voia de mult timp să aibă un atelier de creaţie, iar acum visul ei devine realitate. În plus, şi-a găsit şi parteneră de afaceri, potrivit evz.ro.

"Mi-am dorit foarte mult. Ca orice fetiță, am visat să am un atelier al meu unde să pot eu să-mi fac haine, unde să pot să-mi pun numele pe creațiile respective. De-asta mi-am dorit atât de mult că Rebecca să meargă pe linia asta, de creație, de fashion.

Am avut noroc că în viața mea să întâlnesc oameni minunați, cum este partenera mea, cu care am început acest business. Mergeam la ea de foarte mulți ani și mă uităm cu câtă migală face fiecare articol", a spus impresara Anamaria Prodan.

"Mi-a plăcut că mi-a lăsat să-mi pun eu amprenta, așa. Am vrut cumva un șiret aici, a zis: `Ok, hai că ți-l pun!`. Adică m-a tolerat din prima zi, că eu sunt foarte dificilă.

Normal că nu mă bag să desenez, pentru că nu am astfel de abilități, dar am aplecarea asta așa, către frumos și îmi place să port haine frumoase. Cred că prin felul meu de a fi dau cumva hainelor viață și valoare", a mai zis ea.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.