Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Negulescu Portocală, scos din arest pentru a propti PNL-ul intrat în situație dificilă, a sărit la gîtul lui Victor Ponta. Un șarlatan judiciar încearcă să rupă gîtul credibilității unui impostor politic periculos pentru Orban și Iohannis. Drept pentru care procurorul Negulescu Portocală a fost sfătuit să primească vizita unei echipe de la Realitatea PLUS și să îl dea în gît pe Victor Ponta. Misiunea acestui apucat de la Ploiești a fost doar reînnoită, ea fiind mai veche, de la dosarele deschise pentu „decapare” și demolare încă din perioada de glorie a DNA sub comanda colonelesei Laura Codruța Kovesi.

Victor Ponta mușcă rău

Să fiu bine înțeles. Am tot scris că Victor Viorel Ponta este un personaj găunos, gură mare și mincinos. Au zis-o și alții. A înșelat parteneri, a înșelat electorat, a mințit de a rupt pămîntul pentru o poziție mai bună în războiul pentru putere.

Integral pe CotidianulComentarii

Muie Nistorescu Hopa cine vb de impostori securistul Nistorescu mars mai in ma-ta de jeg ,,uitate la tine prima data apoi vb de alti,,beh comunist si securist ordinar.

19 august 2020 21:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.