Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Continuă să apară ecouri ca urmare a informațiilor explozive făcute publice, marți seara, de procurorul Mircea Negulescu, în cadrul interviului acordat de jurnaliștilor de la Realitatea PLUS. Una dintre dezvălurile-momentului este cea referitoare la traseul banilor de la omul de afaceri Sebastian Ghiță către social-democratul Victor Ponta, candidat al PSD la alegerile prezidențiale din 2014, și asta pentru că suma pusă la bătaie de Ghița pentru ca Ponta să câștige scrutinul este una uriașă, respectiv de 2,5 milioane de dolari.

Potrivit procurorului Negulescu, în timpul campaniei prezidențiale din 2014 au fost făcute mai multe plăți către două companii de consulțanță din Statele Unite. Banii au plecat de la una din firmele lui Sebastian Ghiță din Ploiești.

Într-o primă fază, s-au făcut 6 plăți în SUA, în contul unei companii de consultanță. Ulterior, au mai fost făcute alte două plăți către cea de-a doua firmă de consultanță, și ea tot din SUA, cu scoplul ca Victor Ponta să câștige alegerile prezidențiale de la noi din țară.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.