Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunțat că revine în politică, în cadrul PSD, alături de Marcel Ciolacu. "Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani şi tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câştigătoare de la PSD Timiş", a anunțat fostul premier Sorin Grindeanu.

Anunțul acestuia a fost transmis, sâmbătă seară, printr-un comunicat de presă al filialei PSD Timiș, după ce a avut loc ședința Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş. "Trebuie să redevenim principala forţă politică şi vă anunţ acum că voi candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu", a spus Sorin Grindeanu.

Grindeanu sugerează astfel că dorește să devină "numărul doi" în conducerea națională a PSD și că, pe linie de partid, șeful lui va fi Marcel Ciolacu - acesta fiind, în prezent, președinte interimar al PSD. Alegerile pentru noua conducere a PSD ar urma să aibă loc în această lună.

Integral pe România Liberă



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.