Protest de comemorare a violentețelor din 10 august, în Piața Victoriei, în această seară. În ciuda restrițiilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus, oamenii și-au dat întânire în fața Guvernului, unde vor protesta față de clasa politică care nu a luat măsuri pentru a-i pedepsi pe cei vinovați de abuzurile din 10 august 2018. Autoritățile susțin, însă, că mitingul este ilegal pe timpul stării de alertă, informează Realitatea PLUS.

Sunt anunțate proteste de amploare, pentru astăzi și mâine, în Piața Victoriei, unde este posibil să participe mulți oameni, a transmis Jandameria Română.

Informații legate de aceste proteste au apărut și pe Facebook, unde a fost creat un astfel de eveniment care ar urma să înceapă în această seară, la ora 18:00.

Programul presupune un marș în jurul Guvernului, după care participanții vor reveni în Piata Victoriei si vor continua pașnic protestul.

Românii sunt chemați la miting pentru a comemora, din nou, interventia brutală a Jandarmeriei la protestul din 10 August 2018.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Lute Comemorare ,cred ca nu mai stiu eu termenul ,oare s-a schimbat intelesul !!!

9 august 2020 13:50

Gica Ferentari NU uitati, scandati si lozinci cu Emi Pian , erou cazut pe altarul libertatii asocierilor in clanuri.

9 august 2020 13:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.