Fratele lui Emi Pian a fost audiat, miercuri, de polițiști care anchetează condițiile în care s-a produs moartea liderului interlop. Bănuit că a luat parte, în mod activ, la incidentele violente care au avut loc în dimineața zilei de marți, acesta ar fi dat o declarație care încurcă și mai mult datele anchetei.

Polițiștii care anchetează incidentele violente de marți dimineață, în urma cărora liderul interlop Florin Mototolea, zis Emi Pian a murit, nu au reușit, deocamdată, să stabilească în mod clar ce s-a întâmplat la adresa din Calea Giulești, unde a avut loc altercația.

La scurt timp după ce a fost declarat decesul lui Mototolea, polițiștii Serviciului Omoruri au preluat ancheta și au mers la casa din Intrarea Craiovei, unde a fost demarată cercetarea la fața locului. Criminaliștii au început să ridice probe, în timp ce judiciariștii au căutat eventualele camere de supraveghere din zonă.

Foarte repede, polițiștii au întocmit o listă cu persoanele care s-au aflat în locația respectivă la momentul incidentului și au demarat primele audieri. Așa s-a aflat că a fost vorba despre un conflict izbucnt la un joc de barbut între Emi Pian și un tânăr, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.