Decesul recent al interlopului Mototolea Florin, cunoscut drept Emi Pian, a scos la iveală pericolul pe care îl reprezintă clanurile din România. Sumele pe care acesta le făcea, de la o zi la alta, erau astronomice.

Conform deciziei Penitenciarului Rahova, interlopul a fost un deținut model. Inițial, Emi Pian fusese condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare deoarece dădea bani cu camătă jucătorilor de barbut. Totuși, pe motiv că a lucrat la Protecția Animalelor, interlopul a covins instanța din prima că merită să fie liber. Trebuie menționat că dacă nu ar fi făcut cerere de liberare condiţionată, acesta ar fi ieșit din închisoare abia în ianuarie 2021.

Conform unei înregistrări dintre Emi Pian şi un bărbat căruia îi împrumutase 5.000 de euro, interlopul a luat mașina acestuia drept garanția și a refuzat să o dea înapoi până nu își primește datoria. „Îi dau foc la mașina asta, n-o dau nimănui! Pentru că sunt banii lui Zabar și ai lui Sentimentu, ai auzit?”, spunea Emi Pian în înregistrarea respectivă, potrivit libertatea.ro

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.