Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, se află azi în vizită la Timișoara. Ministrul a mers în viziă la DSP, dar și la Spitalul Județean Timișoara pentru a face verificări. Ministrul a spus că suntem în continuare pe un trend ascendent, iar în 6 județe, creșterea numărului de cazuri este și de 30%.

„Avem 8 focare în Timiș. Eu prefer să văd local, dincolo de aceste focare rămâne să vedem evoluția spitalelor. Sunt lunile de vară, iulie, august, în această perioadă sunt concedii, eu zic că trebuie să rămânem circumspecți.Trendul este încă ascendent. În 6 județe creșterea cazurilor este de 30%”, a declarat Nelu Tătaru la Digi 24.


Ministrul Sănătății a anunțat că la DSP București evaluările sunt în curs și o decizie va fi luată în următoarea perioadă. Legat de modul în care DSP-urile din țară gestionează criza și care nu răspund la timp la telefon, Nelu Tătaru a dat asigurări că lucrurile se vor schimba pe viitor.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.