Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Companiile de asigurări au văzut o oportunitate în pandemia de COVID-19 și au lansat mai multe tipuri de polite menite să acopere anumite riscuri care apar în acest context.

Pe piața asigurărilor din România au apărut trei tipuri de polite destinate celor care se tem de noul coronavirus. Sunt poliție de viață, de sănătate și pentru călătoria în timp de pandemie. Acestea asigură de la biletele de avion, pentru cursele care ar putea fi anulate până la îndemnizații material pentru zilele petrecute în spital.

Astfel, o firmă românescă ce vinde bilete de avion oferă și o asigurare care le permite clienților să-și recupereze banii în cazul în care ajung într-o situație de risc și nu mai pot călători. Astfel, dacă un pasager descoperă că a contactat boala și este nevoit să-și anuleze cursa pentru care a cumpărat bilet, va fi despăgubit de asigurator.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.