Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Iohannis a declarat, miercuri seară, că decizia șefei DIICOT de a redeschide dosarul 10 august reprezintă "un lucru bun".

"Am încredere în Justiția română, cei vinovați trebuie trași la răspundere", a declarat, miercuri seară, într-o conferință de presă, președintele Klaus Iohannis, referindu-se la decizia procurorului șef al DIICOT de a dispune redeschiderea dosarului 10 august.

Președintele Klaus Iohannis a evitat să spună dacă ar mai numi-o din nou pe Giorgiana Hosu în funcția de procuror șef al DIICOT. Totuși, el a salutat decizia acesteia de a relua ancheta asupra incidentelor produse la data de 10 august în fața sediului Guvernului.

Integral pe România LiberăComentarii

Hah, îi salută decizia madamei ăleia DIICOT după ce i-a proptit sula în coastă! Că și madama aia s-a distins prin prostie și docilitate, dar și prin felul în care a gestionat cazul Caracal. Doaaamne, tre să fii bâlbâită din născare, incoerentă din școală și absentă din totdeauna din lumea oamenilor cu bun simț ca să răspunzi precum o momâie servilă, cu totală lipsă de empatie față de dramele și tragediile oamenilor pe care ar trebui să-i aperi de bandiți și de criminali! Dar asta e. Servilismul și adorația stupidă față de joian este condiția sinequanon de a fi promovat și de a supravițui într-o funcție importantă pe vremea unui președinte de tip joian...

6 august 2020 1:06

Uta Este ca nu stiai nimic ,toate se deschid acum in preajma alegerilor si clanuri si hotii si tot si apoi se ......inchid de tara e inca plina de prosti.

5 august 2020 20:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.